Hirdetés

Hackerek, figyelem!



|

8,5 millió forint üti a markát, aki feltöri a CodeMeterrel levédett programot.

Hirdetés

A verseny résztvevőinek egy a cég által gyártott hardverkulccsal védett szoftvert kell feltörni. A verseny történetében a pályázóknak még sohasem sikerült kijátszani a védelmet, többek között ezért idén a hardverkulcsot is megkapják a versenyzők. Az érdeklődők mától regisztrálhatnak a cég honlapján. Maga a verseny február 1-én veszi kezdetét és másfél hónap áll rendelkezésükre, hogy kicselezzék a védelmi rendszert. A kitűzött közel 8,5 milliós (32 768 euró) nyeremény az első jó megoldást beküldőé lesz. A verseny akkor fejeződik be (a megadott időn belül) amikor az első versenyző képes futtatni a szoftvert a csatlakoztatott CM-Stick/M nélkül és amikor a versenyző elküldi a rejtett megoldást tartalmazó szöveget a Wibu-Systemsnek.

 

Az eredményhirdetésre a CeBIT 2007-en fog sor kerülni március 15-én 13 órakor a Convention Center 13-as termében egy újságírói konferencia keretében kerül sor.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.