Hirdetés

Hamarosan 5 új 3G mobiltelefon jelenik meg a Vodafone-nál



|

Hirdetés

Nokia 6234 A Nokia 6234 kizárólag a Vodafone ügyfelei számára lesz elérhető világszerte. A stílusos és klasszikus Nokia 6234 várhatóan 2006 első negyedévében jelenik meg. A 3G-t támogató Nokia 6234 emellett nyolcszoros zoom-mal ellátott, 2 megapixeles kamerát is tartalmaz, mely fekvő üzemmódban is használható. Így egyidejűleg lehetséges a képek készítése, illetve a videómegosztás. A QVGA kijelzőn kiváló minőségben és színben élvezhetőek a képek, illetve multimédiás tartalmak, köztük videók vagy weboldalak. A Nokia 6234 kiváló zeneélményt is biztosít, elsősorban a beépített sztereó hangszóróknak térhangzásnak vagy fejhallgatóknak köszönhetően. A készülék támogatja a microSD memóriakártyát, mely 2 Gbyte-ig bővíthető, így a Nokia 6234 a felhasználó összes kedvenc albumát a zsebében hordhatja. A Visual Radio kliens pedig tovább fokozza ezt a zeneélményt.
A Nokia E60: klasszikus forma páratlan hangfunkciókkal A Nokia E60 a klasszikus formájú mobiltelefonok határozott megjelenését, kényelmét és használhatóságát nyújtja. A beépített kihangosítótól és konferencia-hívástól kezdve a Push to Talkhoz hasonló, hangalapú alkalmazásokon keresztül az IP-alapú telefóniáig a fejlett hívásfunkciók egész sorát felvonultató Nokia E60 az aktív hangkommunikációhoz rendelkezésre álló legjobb eszköz - az irodán kívül és belül is. A Nokia E60 a nagy területet lefedő WCDMA hálózaton át gyors és rugalmas adatkapcsolatot biztosít, a helyi hozzáférést pedig a WLAN oldja meg, költséghatékony módon. Bár a készüléket egykezes használatra tervezték, a nagy, színes kijelzőn egyszerűen begépelhetők az elektronikus levelek és a naptárbejegyzések. A Nokia E60 a GSM 900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.
A Samsung Z520, illetve a Sharp 550SH / 770SH várhatóan az idei CeBIT kiállításon kerül bemutatásra, egyelőre annyit tudni biztosan, hogy a készülékek csodálatos kijelzővel és 3G szolgáltatásokkal fogják elkápráztatni a felhasználókat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.