Hirdetés

Hamarosan befuthat a Google Drive



|

Április első hetében startolhat a Google tárhely szolgáltatása, a Google Drive. A keresőóriás új rendszere körül már 2006 óta keringenek pletykák, nemsokára viszont ki is lehet próbálni.

Hirdetés

A Google Drive már 2006 óta készül, akkor többször is elhangzott, hogy hamarosan használható lesz, de aztán nem lett semmi a dologból. Két évvel a beharangozó után újra elkezdték emlegetni a rendszert, de akkor sem láttunk semmit belőle. 2010-ben pedig megérkezett a Google Docs, ami 2007 óta bétaként létezett már - ez ugyebár egy dokumentum megosztó rendszer lett, emiatt úgy tűnt, megpecsételődött a Drive sorsa.

 



A Wall Street Journal azonban idén ismét meglengette a Google Drive zászlaját, de ezúttal úgy tűnik, többről van szó egyszerű szóbeszédnél. Több szaklap szerint is április első hetében várható az új tárhelyszolgáltatás megjelenése, de a Google még mindig hallgat. A szóbeszéd szerint egy gigabájtnyi szabad helyet kapunk virtuális tárhelyünkre, a felület pedig Google Docs szerű lesz.

A tárhelyszolgáltatásról további nem megerősített konkrétumok a Mobilport cikkében olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.