Hirdetés

Hamarosan Comdex 2000



|

Hirdetés

év mega-kiállítása, a Comdex 2000. Tudósítóink a helyszínről adnak ízelítőt a hangulatból.Bár szinte órákon belül megnyitja kapuit a kiállítás, még javában dübörögnek a kalapácsok és fúrógépek - a standok még messze nincsenek készen, még előzetes regisztrálás sem lehetséges. A Hilton és a Kongresszusi Központ sarkán azonban már az utolsókat simítják a kék Comdex logón, a taxik lassan McAfee-s és Computer Associates gúnyába öltöznek, a várost pedig kezdik elözönleni a szemüveges, enyhén kopaszodó, kissé túlsúlyos, javában közpkorúak - messziről ordít a számítástechnikusok szaktekintélye.
Las Vegasban egyébként szemtelenül rossz az idő. Az itteni, sivatagi éghajlati viszonyok közepette igen ritka, ha esik az eső, márpedig esténként hatalmas viharfelhők gyülekeznek az égen, és mindannyian hálát adunk az égnek, hogy hoztunk pulóvert. Addig is, míg Bill Gates vasárnap este elénk tárja szokásos vízióját, rójuk a várost, és magunkba szippantjuk a pénz szagát.
Vasárnap újra jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.