Hirdetés

Hamarosan itt a Nero 7



|

Hirdetés

A Nero 7 Premium célja az, hogy a felhasználók már ne csak CD vagy DVD íróként tekintsenek a csomagra, hanem egy teljes körű alkalmazásként használhassák a digitális média, valamint otthoni szórakoztatás területén. Adatok, videó, zene, fotók vagy TV - a Nero 7 Premium mindebben segédkezet nyújthat.

A korongok megírása természetesen továbbra is fő funkció, de olyasmiket is megoldhatunk, mint a videórögzítés, DVD menük készítése, személyre szabott lejátszási listák összeállítása vagy látványos diavetítések megalkotása. Fontos új vezérelv, hogy minden módosítható: A felvett videórészletek között áttűnéseket állíthatunk be, vagy akár a hangsávokat is megtisztíthatjuk a zajoktól.

A leghangosabban beharangozott újdonság a Nero Home opció, mely segítségével akár megfelelő tévén, kivetítőn, plazmatévén is megnézhetjük a gépünkön található médiafájlokat. Az új alkalmazásban egy egyszerűsített TV-beállító funkciót is találunk, hogy minél kényelmesebben összeköthessük gépünket a tévével.

A Nero BackItUp 2 segítségével időzített adatmentéseket végezhetünk, az elmentett adatokat pedig akár jelszóval is levédhetjük. A Nero Scout szintén új funkció, mely adatbázisba rendezi gépünk összes médiafájlját, hogy aztán pár kattintással bármelyikhez hozzáférhessünk és elindíthassuk azt. Teljes 5.1-es videórögzítést és -szerkesztést kínál a Vision 4 modul, míg a WaveEditor 3 hasonlóan minőségi finomhangolási lehetőségeket biztosít audiófájlok számára.

A további sok-sok funkció közül a teljesség igénye nélkül említheő meg a Recode 2, mely a gyártó szerint a világ leggyorsabb MPEG-4 kódere, így segítségével DVD filmeket konvertálhatunk közvetlenül CD-re vagy írható DVD-re. Újratervezték a most 5-ös verziószámmal megjelenő InCD opciót is, mely fájlok húzd és dobd módszerrel történő CD-re vagy DVD-re írását segíti.
Természetesen továbbra is tervezhetünk CD vagy DVD borítókat, létrehozhatunk virtuális meghajtókat, letesztelhetjük optikai eszközeinket...

Igaz, a csomag telepített mérete erősen megcombosodott, az átlagos konfiguráció 600 megabájtnyi helyet is "elfogyaszthat" a merevlemezen. A hamarosan megvásárolható csomag teljes verzióját 70-80 amerikai dollár környéki áron lehet majd megkaparintani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.