Hirdetés

Hamarosan itt az 1GB kapcitású XD memóriakártya



|

Hirdetés


A két cég nem közölt egyéb részletet, és a FujiFilm szóvivője elzárkozott attól, hogy megnevezzen egy közelítő árat. A jelenlegi legnagyobb kapacitású XD Picture kártya az 512MB modell, amelyet még 2003 júniusában mutattak be. Japánban mindössze 15 ezer Yenbe (136 dollárba) kerül a Kakaku.com vásárlói oldalán, és 147 dollárba az USA-ban a PCWorld.com termékkeresője szerint.




A két cég 2002-ben mutatta be az XD Picture Card szabványt, miután az általuk kedvelt SmartMedia kezdte elérni életciklusa végét. A mai napig ez a szabvány széleskörben kevésbé használatos a két céget leszámítva, mivel a legtöbb digitális kamera gyártó inkább az SD (Secure Digital), a zMMC (Multimedia card), vagy a Compact Flash (CF) rendszert részesíti előnyben saját termékeiben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.