Hirdetés

Hamarosan regisztrálhatók az .eu domének



|

Hirdetés

Kizárólag olyan oldalak kérhetnek ilyen internetes címet maguknak, amelyek az Európai Unióval kapcsolatos információkat, tartalmaznak, valamint olyan ottani vállalatok, amelyek ennek segítségével lehetőséget kapnak kibővíteni nemzetközi oldalaikat egy európai szintűvel.

Az első négy hónapos periódusban az Eurid VZW fogadja a foglalásokat a vállalatok és szervezetek részéről. Ezen időszak első felében kizárólag a már jól ismert, bejegyzett márkák és védjegyek tulajdonosai foglalhatnak és csak abban az esetben, ha működési körzetük kiterjed az egész EU-ra. Február 7-től aztán szabaddá válik az út egyéb, bejegyzetlen védjegyekre, valamint irodalmi és művészeti nevekre történő foglalásokra. Április 7-től pedig teljesen nyílttá válik a regisztráció. Minden további részletet megtalálhatnak az érdeklődők a www.eurid.eu internetes címen.

Az európai kormányok már leadhatták saját listáikat különféle földrajzi területeikről, közigazgatási szerveikről, és hasonlókról, megelőzve így, hogy azok esetleges regisztrálását valaki más tehesse meg. Ezt a lehetőséget csak Ausztria, Dánia, Németország, Görögország, Portugália és Spanyolország használta ki. Utóbbi például a lefoglalta saját országának nevét Arábiában, Bulgáriában, Kínában, Görögországban, Indiában, Koreában és Ororszországban - szinte mindenhol, ahol nem latin ábécét használnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.