Hirdetés

Hamis Bad Piggies a Chrome áruházában



|

A Rovio játékával kecsegtető pluginokat nem ajánlott telepíteni.

Hirdetés

A Rovio legújabb sikercíme, a Bad Piggies, már a Google Play-en és az App Store-on keresztül is elérhető, valamint PC-s és maces letöltési formában. A Chrome internetes áruházába egyelőre még nem érkezett meg. Ezt igyekeznek a csalók és az adathalászok kihasználni.

 

A hamis verziók a címben vagy a leírásban szerepeltetik a játék címét, azonban a beépülők messze járnak az eredeti verziótól. Sok plugin komolyabb engedélyeket kér, például minden weboldalon hozzáférne az összes adatunkhoz. 

 

A pluginok fő célja úgy tűnik, hogy extra hirdetések elhelyezésre népszerű weboldalakon, mint például a Yahoo, MSN, eBay vagy MySpace. Eddig több mint 80 000 ember esett áldozatul a hamis pluginoknak, ebből 13 000 az elmúlt héten. A biztonsági szakértők azt javasolják, hogy mindenki törölje a hamis beépülőket, a jelszavait pedig változtassa meg, ha lehet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.