Hirdetés

Hamis Windows XP SP3 szervizcsomag terjed



|

Hirdetés

Nem először fordult elő, hogy egyes fanatikusok - akár rosszindulatból, akár a vicc kedvéért - saját gyártású szervizcsomagokat készítenek különféle Microsoft termékekhez, amit aztán persze megpróbáltak terjeszteni.

Mike Brannigan a Microsofttól hívta fel a figyelmet arra, hogy ami a neten terjed, valószínűleg nem tartalmaz káros tartalmakat, csupán a cég korábban megjelentetett biztonsági frissítéseit, kiegészítve néhány apróbb, felhasználók által gyártott módosítással, de semmiképp sem összetévesztendő az XP SP3-as javítócsomagjával, mivel az még nem létezik. Telepítése tehát egyáltalán nem javasolt.

A legújabb információk szerint a Windows XP SP3 a Vista operációs rendszer után jelenik meg valamikor jövő nyáron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.