Hirdetés

Hamisít a RIAA



|

Úgy fest az Amerikai Lemezkiadók Szövetségét hamisításon kapták.

Hirdetés

 

1222riaa.jpg
Az Amerikai Lemezkiadók Szövettsége (Recording Industry Association of America - RIAA) egy híradásnak tűnő reklámot postázott szét számos amerikai tévéállomásnak. A 2 perc 20 másodperces anyag megtekinthető a LiveLeak.com-on. A "híradás" próbálja a jóhiszemű vásárlókat távol tartani a kalózmásolatoktól, de mindezt úgy, hogy féligazságokat vagy teljes sületlenségeket is közéjük szór.

 

Példák: "Gyanakodjunk, hogyha a terméket az utcasarkon, vagy egy bolhapiacon kínálják". Aki járt már bárhol az Egyesült Államokban és futott bele "garage sale"-be, vagy hasonló kirakodóvásárba, az pontosan tudja, hogy számos régi CD-t, vagy bakelit lemezt lehet fillérekért megvásárolni ilyen alkalmakkor.

 

Egyéb sületlenségek>>>

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.