Hirdetés

Hangeffektus-gyűjtemény a PowerFX-től



|

Hirdetés

Mindkét lemez több mint 2200 Apple Loop fájlt tartalmaz.

A kategória és műfaj szerint elrendezett anyag indexálható és kereshető a Soundtrack Media Manager ablakán keresztül. Az egyik lemez címe DV Composer’s Toolkit, a másiké Massive FX. A zeneszerzői készlet négy nagy stílusra oszlik: Cinematic Hip Hop, Eastern txtures, Clubstances és DV Themes and Scores. A készlet fájljait hangszereléshez, hanglogók és „hangmatricák” készítéséhez, valamint zeneszerzéshez fejlesztették ki.

A Massive FX hangfájljaival játékfilmek, video és dokumentumfilmek hangi hátterét lehet elkészíteni. A több mint negyven kategóriába sorolt anyagban van minden, állathangoktól a tapsig és a nevetésig, sci-fi, horror és rajzfilm hangok, gép, fegyver és jármű hangok - a kategóriák és alkategóriák azonosak a PowerFX online adatbázisáéval. A Soundtrack zeneszerző szoftvert az Apple Final Cut Pro 4 szoftverével egy csomagban forgalmazzák, de önálló alkalmazásként is megvásárolható. A PowerFX két lemezének darabja 199 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.