Hirdetés

Hangvezérelt egérmutató a Macintosh-on



|

Hirdetés

Az Oxford University által kifejlesztett iListen több, mint 330.000 szót ismer, és valóban képes felismerni az ember által kiadott utasításokat. Arra is lehetőséget ad, hogy egyszerre több hangprofilt tároljunk a különböző felhasználók számára, valamint kéz nélküli korrekciót, makró és AppleScript képességeket, és még sok egyebet is kínál. Az iListen 99 dollárba kerül, de kapható egy headset-et tartalmazó csomagban is, 149 dollárért. A hozzá kapható ScriptPak csomagok a még jobb vezérelhetőséget szolgálják, így a MouseAnywhere is, amely 20 dollár körüli áron kapható, és letölthető a MacSpeech weboldaláról. A program futásához az iListen 1.6.5 és a Mac OS X v10.3 szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.