Hirdetés

Három új alaplap az FIC-től



|

Hirdetés

Az FIC FS15T egy ATX formátumú, Socket370/FC-PGA tokozású processzorokat fogadó, Intel 815EP (B-step) chipsetre épülő új alaplap, mely maximum 512 MB PC100/PC133-as SDRAM memóriát képes kezelni. Az FIC FS39T egy MicroATX formátumban készülő új board, melyen egy i815Ep chipset, két DIMM slot, egy AGP4x-es slot, három PCI slot és egy CNR slot található. Az FIC FS35T egy ugyancsak microATX formátumú új alaplap, melyen egy integrált grafikusvezérlőt is tartalmazó Intel 815E (B-step) chipset, két DIMM memóriaslot, három PCI slot, egy AGP4x-es slot, egy CNR slot és egy AC'97-es hangrendszer található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.