Hirdetés

Három új kamera a Kodaktól



|

Hirdetés

A nyomtató dokk magában foglalja a Pictbridge technológiát, amely kompatibilissé teszi más kamerákkal. Sokfunkciós csatolója az EasyShare 600/6000 és 700/7000 kamera szériákkal működik. A nyomtató 4x6 hüvelykes teljes méretű, vagy több képből álló képeket nyomtat hővel működő nyomtató rendszerével, átviszi a képet a számítógépre, illetve közben feltölti a kamera akkuját is. Minimális rendszerkövetelmény a Max OS X 10.2.3 verzió. A júniusban piacra kerülő nyomtató dokk ára 149 dollár.

A DX7440 egy 4 megapixeles kamera 4-szeres optikai zoommal, 22 jelenet és szín üzemmóddal, valamint a Color Science képfeldolgozó csippel. A CX7530 5 megapixeles modell, amely 3-szoros optikai zoommal, sokzónás autofókusz rendszerrel, 9 exponálási üzemmóddal és Pictbridge kompatibilitással van ellátva. A CX7330 3 megapixeles felbontású, 3-szoros optikai zoomja, 8 jelenet és szín üzemmódja van. A kamerák június-július során kerülnek üzletbe.

Mindhárom kamera a Kodak EasyShare szoftverének legújabb Mac verziójával vannak feltöltve, amely Mac OS X 10.2.3 verziót és Safari 1.0-t vagy ennél magasabbat követel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.