Hirdetés

Három új projektor a Toshibától



|

Hirdetés

A három modell - a TDP-T90U, a TDP-TW90U és a TDP-T91U - XGA felbontást kínál 1024x768 képponttal, 2000 ANSI lument, 2000:1-hez kontraszt arányt, RCA és S-Video bemenet aljzatot, valamint a legkülönbözőbb videojelek fogadásának képességét, többek között az NTSC-t, a PAL-t, a HDTV/DTV-t, az SVGA-t stb. A három modell között az a különbség, hogy a TDP-TW90U vezetéknélküli hálózati kártyát foglal magában, amely kivehető és egy II-es típusú tároló eszközre cserélhető, amivel a vetítő prezentációs eszközzé alakítható.

A TDP-T91U pedig egy levehető dokumentum kamerát foglal magában, amely a helyiségben bárhova helyezhető, hogy a prezentációt 3D objektumokkal lehessen kiegészíteni. A kamerák június közepén kerülnek forgalomba az USA-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.