Hirdetés

Három újabb Easter Eggel állt elő a Google



|

A népszerű keresőmotor legújabb szórakoztató funkcióit leginkább az informatikusok tudják értékelni.

Hirdetés

A Google bizonyos időközönként újra és újra olyan funkcióval ruházza fel keresőjét, amely képes mosolyt csalni bárki arcára, bár valódi előnye nem nagyon van. Most három keresőszó segítségével változtathatjuk meg a találatok számának kijelzését.

Ha beírjuk a "binary" keresőszót, a találatok száma kettes számrendszerbe váltva jelenik meg, míg az "octal" keresőszóval nyolcas, a "hexadecimal"-lal pedig tizenhatos számrendszerben láthatjuk a keresősáv alatt megjelenő szürke számsort. Nem minden, ember által ismert számrendszerrel működik, de ezzel a hárommal kipróbáltan.Különösebb előnye ennek sincs, de mindig öröm látni ilyen vicces kis apróságokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.