Hirdetés

Három üzemmódú Wi-Fi lapkakészlet



|

Hirdetés

A lapkakészlet segítségével, amely magában foglalja az IEEE 802.11 a, b és g technológiát, egy notesz PC hardver frissítés nélkül akkor is a vezetéknélküli helyi hálózatra (WLAN) tud kapcsolódni, ha a vállalat időközben áttért egy új infrastruktúrára. Más cégek már kínálnak „tri-mode” lapkakészleteket, az Intel azonban csak egy kombinált b/g lapkakészlettel van jelen a piacon. A cég szóvivője elhárította a konkrétumokat firtató kérdéseket, de a cég a múlt héten kiküldött egy e-mailes meghívót csütörtök délelőtti webes konferenciájára, ahol „bemutatják a legújabb vezetéknélküli technológiát az Intel Centrino noteszgépekhez”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.