Hirdetés

Havi 1500 MB letöltés a Pannontól



|

Hirdetés

Egyre több felhasználó igényli a helytől független internetkapcsolatot. A Pannon MobilAdat csomagjai pontosan ezt kínálják: nem kell lemondani az irodában vagy az otthon megszokott kényelmes és gyors internet-hozzáféréséről, hiszen mobillal vagy számítógépébe egy adatkártyát helyezve, egyszerűen csatlakozhatunk a világhálóhoz és elolvashatjuk email-jeinket, szörfözhetünk az interneten vagy akár intézhetjük banki ügyeinket is. A MobilAdat csomagokat az egyéni felhasználói igények szerint alakította ki a Pannon, így attól függően, hogy csak levelezésre vagy rendszeres internetezésre akarjuk használni a szolgáltatást 6 féle MobilAdat csomag közül választhatunk. Ráadásul mostantól új számlás előfizetés vásárlása esetén, valamint 2 éves MobilAdat 500 vagy 1 éves MobilAdat 1500 csomag megrendelésekor 0 Ft-os akciós áron juthatunk a jelenlegi összes adatátviteli technológiát támogató Option GlobeTrotter HSDPA kártyához, mely rendkívül gyors és kényelmes internet-hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessávú hálózatán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.