Hirdetés

HD-DVD meghajtók az új PC-kben



|

Hirdetés

Az NEC nem tett közzé pontosabb adatokat, mely PC-kbe integrálja majd az új technológiát, és hogy mennyibe kerülnek majd az új számítógépek - azonban a meghajtókat külön is elkezdi értékesíteni a cég, várhatóan a következő év végén. A meghajtó keskeny változata még mindig fejlesztés alatt áll.

Nem az NEC az első cég, amely HD-DVD technológiát fog alkalmazni hordozható számítógépeiben: a Toshiba keskeny HD-DVD meghajtóval ellátott high-end notebook-jai 2006-ban, 1900 és 2700 dollár közötti áron lesznek kaphatók. Az új optikai szabványt a két cég közösen fejlesztette ki, és konkurenciát jelent a BluRay szabványra nézve, amelyet többek között a Matsushita Electric és a Sony pártfogolnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.