Hirdetés

Helikopter 3D útvonal előnézet a Google Maps-ben



|

Gyalogos, autós és repülős animált előnézetet is mutat a Google Maps.

Hirdetés

Animált előnézetet kaphatunk a Google Maps útvonaltervezőjében. Gyalogos, békávés, autós szemszögből vagy akár helikopterről várható utazás előnézetet ad az oldal, amennyiben feltelepítettük a böngészőhöz illő Google Earth bedolgozót.

 

 

Az új funkció az útvonaltervezés (Get Directions) szekcióban elérhető, miután megadtuk utazásunk kezdő- és végpontjait. Péntek óta 3D gombot kapott a kezelőfelület az útvonalak (Driving directions...) mellett. Rákattintva a Google Earth leképezi számunkra a látványt és végigjárja az utat elejétől a végéig, felvonultatva a Maps adatbázisában szereplő terepet, házakat. A repülést meg lehet állítani és körül lehet nézni a 3D környezetben. Megjelennek a geo-linkelt fotók, videók és objektumok is. Bele lehet tekerni az utazásba, pontosabban az út bármely lépésére kattintva az animáció is oda ugrik.

 

A látvány természetesen kissé rajzfilmszerű, viszont a fontosabb objektumok pontosan szerepelnek. Annyi bizonyos, hogy ennél kényelmesebben, gyorsabban és olcsóbban nem indulhatunk Föld körüli útra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.