Hirdetés

Heteken belül jön az Office 12 Beta 1



|

Hirdetés

A cég szerint az első bétaváltozat várhatóan két-három héten belül lesz elérhető, mégpedig letölthető formában.

Viszonylag keveset lehet tudni arról, milyen újdonságokat tartalmaz majd a jelenleg Office 12 kódnéven fejlesztett programcsomag. Annyi azonban már bizonyos, hogy a felhasználói felület jelentős átalakításon esett át. A Microsoft az őszi, fejlesztőknek szóló rendezvényén libbentette fel először a fátylat az Office 12-ről, ahol a jelenlevők számára bemutatták az új, funkcióközpontú felület működését. A megszokott eszközsávok helyén megjelenő, egyelőre "szalagok" (Ribbons) néven emlegetett új elem az éppen elvégzett feladathoz válogatja össze és kínálja fel a program kapcsolódó funkcióit. Továbbá azt is tudhatjuk már egy korábbi bejelentésből, hogy az Office 12 natív PDF-támogatással fog rendelkezni.

A teszteléshez ajánlott minimális számítógép-konfiguráció a következő: 512 MHz-es processzor, 256 MB memória, és Windows XP SP1-es operációs rendszer, ugyanakkor ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ugyanez lesz a jövőre megjelenő új Office rendszerkövetelménye is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.