Hirdetés

Hibaablakok bezáráskor



|

Hirdetés

Mivel nem akarom eltávolítani ezt a csomagot, ezért inkább ennek a hibaüzenetnek a megszüntetése érdekelne.A problémát az Internet Explorer hibakezelése okozhatja, a megfelelő javítás megjelenéséig ilyen esetekben érdemes kézzel elhárítani a problémát. Ezúttal kicsit mélyebbre kéne ereszkedni a rendszerleíró adatbázisban, ám mivel ez különösen veszélyes a kezdő felhasználók számára, más módszert javaslunk. Nyissuk meg a Jegyzettömböt, és gépeljük be az alább látható pár sort.

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftInternet ExplorerRestrictions]
"NoCrashDetection"=dword:00000001


Ezután a Fájl --> Mentés másként funkcióval hívjuk elő a megszokott állományműveleti panelt. A mentés helyének válasszuk az Asztalt. A Fájl típusa listából válasszuk ki a Minden fájl elemet, majd lépjünk eggyel feljebb a Fájlnévhez, és kereszteljük el szövegünket IE_NoCrash.reg-nek.

Zárjuk be a Jegyzettömböt, majd kattintsunk duplán az Asztalon létrejött új ikonra. A megjelenő kérdésre válaszoljunk az Igen gombra kattintva, majd a sikeres művelet végén indítsuk újra a számítógépet.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.