Hirdetés

Hibás Apple hálózati adapterek



|

Hirdetés

A hibás adapterek az 1998. május és 2000. március között értékesített PowerBook G3 modellekkel együtt kerültek a felhasználókhoz. A PowerBook G4 és iBook számítógépek adapterei mentesek a hibától, csakúgy, mint a PowerBook G3 Európában, Afrikában és a Közel-Keleten eladott darabjai. Az Apple elmondása szerint az adapterek kétérintkezős változata a hibás, ezek pedig Észak- és Latin-Amerikában, Japánban és Ázsiában kerültek forgalomba. A hibás adapteren a "Macintosh PowerBook 45W AC Adapter" felirat olvasható, termékszáma pedig M4402. A hibás adapterről ezidáig hat bejelentés érkezett az Apple-höz, személyi sérülés nem történt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.