Hirdetés

Hirdetésekkel újít a μTorrent



|

Hamarosan kiemelt elemek kerülnek a letöltési listába.

Hirdetés

A rendkívül népszerű μTorrent („mikrotorrent”) fájlmegosztó egyik fejlesztője nemrégiben bejelentette, hogy a szoftver az elkövetkező hetek során kiadásra kerülő új verziójának egyik legnagyobb újítása a kiemelt letöltések megjelenítése lesz; sejthető módon a program fizetős Plus verzióját használókat nem érinti a változtatás.


Mindez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a letöltési lista tetején egy vagy több torrent automatikusan megjelenítésre kerül majd, noha maga a letöltési folyamat elvileg nem fog rögtön elindulni. A fejlesztők szerint a felhasználók számára nem zavaró megoldással sikerülhet némi extra bevételhez jutniuk, amely feltétlenül szükséges az alkalmazás útjának további egyengetéséhez, továbbá az infrastruktúrájuk működtetéséhez.


A μTorrent következő verziója ezen felül teljesítménnyel kapcsolatos fejlesztéseket és általános hibajavításokat is tartalmazni fog, plusz a magnet linkek esetén már képes lesz „behúzni” a letöltendő fájlok neveit a torrent hozzáadása párbeszédablakba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.