Hirdetés

Hírek az Intel háza tájáról



|

Hirdetés

A hírek szerint még ebben ez évben megjelenik a 3,2 GHz-es mobil Pentium 4-es processzor, amely 533 MHz-es rendszerbusszal rendelkezik és a hordozható gépekbe szánt CPU-k közül elsőként támogatja a Hyper-Threading technológiát. A cég szeptember 21-én jelenti be hivatalosan az új processzorokat: a 3,2-es mellett 3,06 GHz-es, 2,8 GHz-es és 2,66 GHz-ek CPU-k látnak napvilágot. Jövőre a Prescott magos mobil processzorokat teljesen leváltják a Northwood CPU-k, az első negyedévben érkezik a 3,46 GHz-es változat, amelyet körülbelül év közepén követ egy még ismeretlen órajelű példány. Ősszel jelenik meg az igazi „szörnyeteg”, a 3,73 GHz-es verzió, amely a többi mobil Prescott CPU-hoz hasonlóan 533 MHz-es rendszerbuszt, Hyper-Threading technológiát és 1MB gyorsítótárat tartalmaz. Természeten a mobil és az asztali gépekbe szánt Celeron processzorok órajele is folyamatosan emelkedik. 2003 végén vagy 2004 elején érkeznek a Prescott magos 2,70 és 2,80GHz-es változatok, jövő év tavaszán pedig már a 3,06GHz-es példányt is körünkben köszönthetjük. Az említett Celeron processzorok 533 MHz-es rendszerbusszal rendelkeznek és 256KB gyorsítótárat tartalmaznak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.