Hirdetés

Hitelesített elektronikus ügyintézés



|

Hirdetés

a mai napon tartott sajtótájékoztatón.

Az ügyfeleknek ezentúl nem kell feltétlenül sorban állniuk a hivatalban, hogy ügyeiket elintézhessék – ezt megtehetik otthonukból is a számítógépük segítségével.Parkolási engedélyt igényelhetnek, elküldhetik építmény és telekadó bevallásukat, ellenőrizhetik adóegyenlegüket, kijelenthetik gépkocsijukat, 0-s igazolást igényelhetnek elektronikus aláírás használatával.

A projekt beindításához a NetLock Kft. Magyarország első minősített hitelesítés-szolgáltatója a Ferencvárosi Önkormányzat számára az elektronikus formanyomtatványok elektronikus aláírással való hitelesítését biztosító technológiát és a lakosság által igényelhető fokozott biztonságú tanúsítványokat szállította. A NetLock szolgáltatásával az önkormányzat és a kerületi lakosok közötti kommunikáció biztonságossá vált.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.