Hirdetés

Hivatalos: megvette a Yahoo a Tumblr-t



|

Plusz radikálisan megújult a Flickr, 1 terabájt ingyen tárhelyet kaptak a felhasználók.

Hirdetés

Múlt hét végén felröppent pletykákat igazolva a Yahoo tegnap bejelentette, hogy 1,1 milliárd dollárért felvásárolta a fiatalok körében rendkívül népszerű Tumblr blogszolgáltatót, ám az továbbra is a megszokott gárdájával, teljesen független divízióként fog működni. A vezérigazgató marad Peter Karp.


Marissa Mayer ezen felül kategorikus ígéretet tett a mikroblog felhasználói számára, hogy a Yahoo nem fogja „elszúrni” a szolgáltatást, így egy jó darabig az akvizíció egyetlen jele maximum a keresőcég logójának megjelenése lesz a Tumblr oldalain.


Végül megemlítendő, hogy ezzel párhuzamosan a Yahoo bejelentette a Flickr teljes megújulását: a vállalat dizájnerei eltávolították a rengeteg sallangot róla, a divatnak megfelelően kártyás felépítésűvé vált a komplett megjelenés. Plusz mától minden felhasználó 1 terabájt ingyen tárhellyel gazdálkodhat, amely vélhetően még a különösen sokat fotózkodók számára is elég lesz pár évtizedig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.