Hirdetés

Hogyan férjünk hozzá a Wikipedia-hoz az elsötétítés ideje alatt



|

Érdemes észben tartani, hogy az enciklopédia adataihoz történő hozzáféréssel teljes mértékig szembemegyünk az oldal elsötétítésének céljával. Ha mégis szükségünk lenne az információkra, pár kiskapu nyitva áll előttünk.

Hirdetés

A Wikipedia elsötétítéssel tüntet a SOPA/PIPA ellen, azonban ez még nem jelenti azt, hogy a szolgáltatás teljes mértékben elérhetetlen lenne. Egy apró trükk segítségével ugyanúgy hozzáférhetünk a teljes online enciklopédia tartalmához, de ezzel a lépéssel teljesen szembeszegülünk a tüntetés szellemével.

 

 

A Wikipedia szóvivője tegnap igazolta, hogy a szolgáltatás mobil verziója változatlanul elérhető marad. Emellett a Wikipedia-ról API-kkal áthúzott tartalmak sem szenvednek hiányt, ugyanis a szervereket nem kapcsolják le. Az utóbbi azt is jelenti, hogy a Facebook-on keresztül is elérhetjük a Wiki tartalmát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.