Hirdetés

Weboldal a jó ötletek értékesítéséhez



|

Vannak, akiknek ötleteik vannak, és vannak, akiknek pénzük. És van egy hely, ahol a kettő találkozhat.

Hirdetés

Csak úgy kipattan a fejünkből, vagy egy adott probléma miatt találjuk ki, esetleg régóta foglalkoztat minket, de valamiért eddig nem akartuk megvalósítani. Ötlete rengeteg embernek van, de sokuknál itt meg is áll a dolog. Vagy pénzük nincs rá, vagy idejük, esetleg a megfelelő felszerelések hiányoznak, így az elképzelések örökre eltűnnek a süllyesztőben.

De létezik egy oldal, ahol az elképzelések és az őket megvalósítani képes személyek találkozhatnak, ez pedig a Finish My Project névre hallgat. Ez tulajdonképpen egy online piac, ahol eladói oldalon az ötletek, vagy félbehagyott projektek szerepelnek, míg a vevőin azok az emberek, akik fantáziát látnak ezekben, és hajlandóak pénzt adni azért, hogy megvalósítsák, vagy befejezzék. Az eladók beállíthatják az árat, és ha létrejön az üzlet, minden jog átszáll a vevőre, legyen ez zene, kép, film, valamilyen mechanikus szerkezet, vagy egy oldtimer restaurálása. Mivel a világon mindössze kétféle ember létezik, tehát azok, akik elkezdik, és azok akik befejezik, ez az oldal nagyon jó arra, hogy összekösse őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.