Hirdetés

Hol érhető el Budapesten a T-Mobile szupergyors szolgáltatása, a HSDPA?



|

Hirdetés

A társaságnál már év eleje óta kapható HSDPA kártyatelefonnal igénybe vehető megoldással az előfizetők jelenleg Budapest belső kerületeiben*, a későbbiekben pedig a teljes 3G hálózaton a mobil adatátvitelnél eddig soha nem látott sebességgel internetezhetnek vagy e-mailezhetnek. A HSDPA-nak köszönhetően jó minőségben számítógépen is elérhetővé válik a folyamatos videoletöltés, gyorsan hozzáférhetőek lesznek a nagyobb fájlok és dokumentumok. A sávszélességnek köszönhetően hordozható számítógép esetén a szabadban sem kell lemondani a népszerű internetes videotelefonálás lehetőségéről. A 3G/HSDPA hálózaton egy átlagos MP3 szám letöltésének ideje pl. 18-20 másodpercre csökkenhet.
A T-Mobile célja, hogy az új technológiákkal a HSDPA elérhetőségét és sebességét az elkövetkező évek során gyors ütemben bővítse majd. A szolgáltató már ebben az évben a főváros legnagyobb részére és több nagyvárosra kiterjeszti a szupergyors szélessávú mobilhálózatot, hamarosan pedig új HSDPA készülékeket vezet be. Emellett a T-Mobile néhány év alatt az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, hosszabb távon 10 Mbps-ra tervezi növelni, a HSUPA segítségével pedig a feltöltési sebesség is elérheti a 2 Mbps-ot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.