Hirdetés

Holnap nyit a Budapest Music Expo



|

Október 3-5. között rendezik meg a budapesti SYMA Csarnokban a korábban Hangfoglalás néven híressé vált audiovizuális és zenei kiállítást.

Hirdetés

A Budapest Music Expo  Közép- Kelet Európa legjelentősebb hangtechnikai és zenei eseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek során. A kilencedik alkalommal megrendezett ingyenes Budapest Music Expo idén is egy magával ragadó, új művészeti dimenzióba vár mindenkit.

Hirdetés

A HANOSZ – Hangszeresek Országos Szövetsége által rendezett kiállítás a zenekedvelők minden rétegének programlehetőségeket nyújt: a látogatóknak páratlanul sokszínű zenei programban, koncertekben, közönségtalálkozókban, dedikálásokban lehet részük, személyesen is találkozhatnak kedvenc előadóikkal, művészeikkel. A vendégek több mint 10.000 zenei világmárkát, hangszert, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai eszközt ismerhetnek meg testközelből, ezeket kipróbálhatják, összehasonlíthatják egymással.


A hivatásos zenészek, hangtechnikai szakemberek számára a program kitűnő lehetőséget nyújt kapcsolatok építésre, ápolására, tájékozódhatnak a legújabb világtrendekről, tendenciákról, a kiállítás egy csendes, elkülönített területén előadásokat hallhatnak a szakma legjelesebb hazai képviselőitől. A hagyományok szerint sor kerül a HANOSZ „Öröm a Zene” szakmai díjátadójára is, amellyen a hazai zenei élet legkiválóbb szakembereit díjazzák. A kiállítás programja természetesen a családosokról, és a gyermekekről sem feledkezik meg: a „Zenei Csodaország” varázslatos vizuális és zenei élményt kínál a legkisebbeknek, részt vehetnek zenetréningeken, zeneovin, szabadon ismerkedhetnek meg, próbálhatják ki a legkülönfélébb hangszereket. 

A belépés ingyenes, bővebb információk a rendezvény honlapján!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.