Hirdetés

Hongkongban lesz a következő Telecom World



|

Hirdetés

A kiállítást 1971-es születése óta Genfben rendezték, de az ITU rendező bizottsága most azt javasolta a szervezet igazgatótanácsának, tárgyaljon Hongkonggal a 2006-os rendezvényről.

Az ITU a Telecom Worldöt szereti a távközlési ipar olimpiájának tekinteni, ahol az ágazat képviselői négy évente találkoznak. A rendezvény - akárcsak az ágazat - 1999 táján érte el a csúcspontot, amikor a cégek dollármilliókat költöttek a kiállítási standokért. Tavaly lényegesen visszafogottabb volt a kiállítás, amelyen csak 920 cég vett részt - 130-al kevesebb, mint 1999-ben. 2006-ra az ITU Hongkong mellett Genfből, Milánóból, Isztambulból és Algírból kapott ajánlatot. Hongkongé és Genfé volt a legerősebb, ráadásul Genf ígéretet tett a szállodák megrendszabályozására, amelyek csak a rendezvény teljes időtartamára voltak hajlandók szobarendelést elfogadni. Hongkong mellett az szólt, hogy a távközlési cégek hatalmas potenciális piacot látnak Kínában és Ázsiában általában, ráadásul a város olcsóbb, mint Genf, és a kiállítók már régóta szerették volna, ha a kiállítás helyszíne változik, akár csak szűk körben is.

Hongkong már rendezett ITU kiállítást: 2000-ben és 2002-ben a Telecom Asiát. Az ITU következő regionális rendezvénye az ITU Africa 2004 lesz Kairóban május 4-8 között, a Telecom Asia 2004. pedig szeptember 7-11 között a dél-koreai Buszanban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.