Hirdetés

Hová lett az eszköztáram?



|

Hirdetés

De a barátom legutóbb valamit elállíthatott, mert mostanában nem találom ezt a kis segítséget. Hol tudnám visszakapcsolni?Az internetes oldalakon felbukkanó képekkel gyorsabban tudunk dolgozni, ha a Kép eszköztárat használjuk. Ez általában akkor ugrik elő, amikor az egérmutatót nagyobb (alapértelmezés szerint minimum 200 képpont széles) képre helyezzük, és várunk körülbelül egy másodpercet. Ekkor a bal felső sarokban bukkan fel, és csak pár szükséges gombot tartalmaz. Így közvetlenül, külön menü megnyitása nélkül tudjuk menteni vagy nyomtatni, esetleg elektronikus levélben továbbítani a szóban forgó képet. Ha ez az eszköztár több kép esetében sem bújna elő, akkor nézzük meg a beállításokat. Miután bezártunk minden Internet Explorer-ablakot, lépjünk be a Vezérlőpulton található Internetbeállítások modulba. Keressük meg a Speciális fület, majd a Multimédia csoportban jelöljük be a Kép eszköztár engedélyezése előtti négyzetet. Mivel az első lépésben már bezártuk az Explorer-ablakokat, így nem szükséges az újraindítás. A legközelebbi képnézegetés során már elő fog bukkanni a szükséges eszköztár.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.