Hirdetés

Húsvéti tartalmak a Vodafone Live!-on



|

Hirdetés

Itt a húsvét, eljött a nyulak, hímes tojások és locsolóversek ideje. A Vodafone live!-on minden megtalálható, amire húsvétkor szükség lehet: frappáns képeslapok, személyes üdvözlőlapok, vidám animációk közül válogathat, aki ellátogat a Vodafone live! húsvéti portáljára. Elérési útvonal: Vodafone live! / Még több live! / Képek & animációk / húsvéti képek, animációk, képeslapok A Vodafone live! összegyűjtötte a legtrendibb és legviccesebb locsolóverseket, melyek akár csengőhangnak is beállíthatók. Elérési útvonal: Vodafone live! / Csengőhangok / Húsvéti csengőhangok A Vodafone live! húsvéti tartalmai között a különböző országok húsvéti szokásai is megtalálhatók. A játékok szerelmesei pedig húsvéti kvízjátékon vehetnek részt értékes nyereményekért a Vodafone live! Játékok rovatában. A húsvét egyben a tavasz kezdetét is jelenti. A Vodafone live!-on megtalálhatók már a tavasz legújabb slágerei többszólamú és valósághű formátumban. Tavaszköszöntő csengőhangnak a Vodafone ajánlata Disco Roberto "Boldogság" (A Tavasz Dala) című száma.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.