Hirdetés

HVG Állásbörze



|

Október 30-31 a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

Hirdetés

Az ÁllásTéren multinacionális vállalatok, külföldi cégek, hazai vállalkozások, személyzeti tanácsadók,

a KépzésTéren egyetemek, főiskolák, nyelviskolák és szakmai képzéseket kínáló vállalkozások várják a látogatókat.

 

A rendezvényen megjelenő munkaadók már meghirdetett pozíciói szerint a legkeresettebb szakemberek az informatikusok, gépész- és villamosmérnökök, valamint a közgazdasági és pénzügyi végzettségűek.

 

Célunk, hogy a HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok több legyen, mint az állás- és képzési ajánlatok vására, méltó legyen a karriernapok névre. Ennek érdekében számos, az álláskeresést, karrier-építést segítő programot szerveztünk látogatóink számára.

 

Várjuk azokat a pályakezdőket és munkahely-váltást fontolgatókat, akik éles helyzetben, de tét nélkül szeretnék kipróbálni magukat: a GyakorlóTéren magyar és angol nyelvű próbainterjúkon, AC-n vehetnek részt, elemeztethetik kézírásuk, karrier-tanácsadóktól kaphatnak személyre szabottan segítséget.

 

Az ElőadóTéren az elméleti tudás bővítése mellett sikeres emberek életútja, sikerük „titka" ismerhető meg (előadóink a teljesség igénye nélkül: Bojár Gábor, Dr. Koncz Katalin, Gerlei Béla, Repka Ágnes, Réz András, Tóth Éva Mária), a JátszóTéren pedig logikai és ügyességi játékokkal is tesztelhetik szellemi frissességük az állást és továbbképzési lehetőségeket keresők.

 

Bővebb információ és jelentkezés: www.hvgallasborze.hu/latogatok

 

A rendezvényre való belépés és minden szakmai programon való belépés ingyenes.

 

 

2007. október 30-31. 1100-1900

SYMA Sport- és Rendezvényközpont

Budapest, Dózsa György út 1.

www.hvgallasborze.hu

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.