Hirdetés

IBM Kihívás Napja: Május 25. szerda



|

Hirdetés

Az ország települései hét kategóriában küzdenek a "Legsportosabb település 2005" cím elnyeréséért. A versenybizottságok folyamatosan összesítik, és háromóránként küldik eredményeiket az országos játékközpontba, ahol az óriási mennyiségű adatot az IBM Magyarország szakemberei dolgozzák fel. A szervezők a játéknap végén hirdetnek - nem hivatalos - végeredményt.




A benevezett falvak és városok közül az a település lesz a kategória-győztes, ahol a lakosság lélekszámához képest a legmagasabb a legalább 15 percet sportolók aránya. Az IBM a budapesti XI. Kerületi Infoparkban dolgozó öltönyös urakat és kosztumos hölgyeket is megmozgatja május 25-én 11 és 12 óra között, a Mozdulj Infopark elnevezésű rendezvényén, ahol kosárlabdára, dekázásra, rollerrrezésre, dartsra, csocsóra, gumiasztalon ugrálásra és népi játékok kipróbálására is lehetőség nyílik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.