Hirdetés

iD PHOTO - uj tavlatok a digitalis fotozasban?



|

Hirdetés

iD PHOTO hattertarolo technologiaval vertezett fel, mely a vilag legkisebb -- ennek dacara 730 MB-os -- magneto-optikai tarolo rendszere...Az uj, IDC-1000Z iDshot nevre keresztelt digitalis kamera lemezkei cserelhetok, igy a 730MB-os egysegekkel szinte korlatlan hattertarolo kapacitassal fenykepezhetunk. Egy ilyen egyseg akar 120 perc netes minosegu filmfelvetelt, vagy 11.000 db. allokepet kepes eltarolni. Nem lebecsulendo teny az sem, hogy -- a ceg allitasai szerint -- 640x480-as felbontasban akar 30 kepkocka/masodperces sebesseggel is rogzithetunk mozgokepet, ami pedig igencsak gyors irasi sebesseget sugall. Kulon orvendetes teny, hogy a Sanyo es a Maxell egyuttmukodesekent megszuletett iD PHOTO lemezek ara 35$ korul varhato! Persze a jovo ev elejen boltba kerulo kamerak nem eppen a legolcsobb kategoriaba tartoznak, de a varhato 1300$-os ar kimagasloan magasnak sem mondhato.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.