Hirdetés

Idén is sok cég indult az Invitel innovációs pályázatán



|

A pályázatok beadási határideje január 31-e volt, most a zsűrin a sor, hogy kiválassza, kik kapják meg az idei InnoMax díjakat. Idén sem lesz könnyű dolga a döntnököknek a különböző témákban beérkező anyagok elbírálásakor.

Hirdetés

A zsűri elnöke, az Invitel Zrt. üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta, az InnoMax Díjat azért hozták létre, hogy azok a kis- és középvállalatok, amelyek képesek a megújulásra, az innovációra, megkapják azt a kiemelt figyelmet, amit valóban megérdemelnek.

 

 

Zsembery György, a zsűri elnöke



Dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, a zsűri egyik tagja megjegyezte, számára az az igazán izgalmas dolog az InnoMax pályázatban, hogy olyan fejlesztések hátterével, újító és friss gondolatokkal ismerkedhet meg, amelyeket mások találtak ki. Ahogyan fogalmazott – ”Látva a sok remek innovációt, éppen ezért is nehéz eldönteni, hogy végül kire tegyem a voksomat”.

Krisán László zsűritag, a KA-VOSZ vezérigazgatója azt emelte ki, hogy a XXI. században már elsősorban nem az a kérdés, hogy vannak-e jó ötletei egy vezetőnek, hanem az, hogy képes-e ezeket megvalósítani, az ideákat átültetni a való életbe és ezzel hatékonyabbá, jövedelmezőbbé tenni cége működését. Az ilyen képességgel rendelkező vállalatokat pedig kiemelten kell támogatni, többek között egy ilyen díjjal is, mint az InnoMax.

 

Sugár Mihály, a BellResearch vezető tanácsadója, kutatóként arra világított rá, hogy szinte mindenki számára hozott nehézségeket az elmúlt évek gazdasági válsága és mégis sok olyan vállalat volt, amely valamilyen üzleti fejlesztést valósított meg és pályázott az Invitel innovációs díjára. „Azért is jó egy ilyen díj, mert ezzel meg lehet mozgatni a piacot és fel lehet hívni a figyelmet az innováció fontosságára” – emelte ki a zsűritag.

Orosz Györgyi, a zsűri egyetlen hölgy tagja, az FN.hu főszerkesztőjeként úgy látja, az elmúlt 2-3 év krízise kikényszeríti a vállalkozásokból az új ötleteket. Éppen ez teszi fontossá az olyan fórumokat, mint az InnoMax, amelyeken az ilyen kezdeményezések megmérettetnek. Szerinte a cégek, vállalatok túlélése miatt most különösen nagy jelentősége van annak, milyen új, innovatív megoldásokat kezdenek alkalmazni.

Az InnoMax pályázat eredményének kihirdetésére a díjátadó gálán, márciusban kerül sor.

www.invitel.hu/innomax

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.