Hirdetés

Idén is találkoznak a joomlások



|

Október második szombatján újra összegyűlnrk a Joomla! kedvelői.

Hirdetés

Idén október 10-én 10.00 órakor kezdődik a program, mely várhatóan 17.00 óráig tart. A mostani találkozó helyszíne ismételten a tavaly jól bevált budapesti CEU Konferencia Központ lesz.

joomla-logo.png
 


A Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete által szervezett konferencia résztvevői megismerkedhetnek az aktuális webdizájn trendekkel. Az elmúlt időszakban a Joomla! Projekt külső fejlesztői közül többen adtak ki a Drupalból már ismert tartalomkonstrukciós készlet (angolul: Content Construction Kit, röviden: CCK) funkcionalitással rendelkező bővítményeket Joomlához, melynek az a lényege, hogy egyéni mezők hozzáadásával egyetlen kiegészítő használható fel különféle tartalmak kezeléséhez (például bloghoz, termékkatalógushoz). A résztvevők erről is kapnak majd átfogó tájékoztatást. A várhatóan még idén megjelenő Joomla! 1.6 újdonságait olyan hazai előadó fogja bemutatni, aki a Joomla! 1.6 kiadáskezelési csoportjának a tagja.


Idén is érkezik Belgiumból Johan Janssens, aki 2 évig a Joomla! projektvezetője volt, a Joomlatools csoport társalapítója és ügyvezetője. Tőle első kézből hallhatunk a Nooku keretrendszerről, mely beépülő modulként telepíthető a Joomla! 1.5-be, s segítségével a programozók nagyobb tudású bővítményeket vagy akár önálló webes alkalmazásokat tudnak fejleszteni.


Az ősz folyamán a világ több pontján rendezik meg a helyi támogató csoportok a Joomla!Napot. Szeptember 24-26. között a Frankfurt melletti Bad Nauheimben találkoznak a német Joomla!-felhasználók, október 12-én a New York-iak gyűlnek össze az Egyesült Államokban. A következő hétvégén, október 17-18-án pedig Ausztrália legnagyobb városa, Sydney ad otthont egy kétnapos Joomla!-konferenciának.


Aki szeretne részt venni a magyar Joomla!Napon, annak ajánlatos már most regisztrálnia, mert belépő már csak korlátozott számban kapható. A regisztrációhoz kattintson a következő hivatkozásra: http://www.joomla.org.hu/joomladay/221-regisztracio.html

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.