Hirdetés

Idő előtt lett elérhető a Firefox 5.0



|

Már a hivatalos, keddi megjelenési dátum előtt elérhetővé vált a Firefox 5.0 végleges verziója.

Hirdetés

A Firefox 5.0-ás, végleges verziójának hivatalos megjelenési ideje június 21., azonban a Mozilla a vártnál gyorsabban dolgozott, ennek az eredményét, a végleges böngészőt pedig már napokkal a megjelenés előtt elérhették a szemfüles felhasználók a Mozilla szerverén.

 

Az új főverzió viszonylag kevés újdonságot hordoz, hiszen a Mozilla a jövőben a gyakori frissítésekre optimalizálja a fejlesztéseit. Ezúttal fejlődött a "Do Not Track" opció, javítottak a CSS-, HTML5-, XHR-, MathML, SMIL- és JavaScript-támogatáson, továbbá a memóriakezelésen is. A WebGL-támogatás is fejlődött, miután a Microsoft élesen bírálta azt, mondván; nem biztonságos.

 

A magyar nyelvű, végleges Firefox 5.0 itt érhető el. A Firefox 6-ra sem kell már sokat várnunk, ugyanis csupán két hét múlva már elérhető lesz annak a bétája.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.