Hirdetés

Időjárás-adatokkal bővült a Google Maps



|

Az aktuális felhővonulatok is nyomon követhetőek az új rétegnek köszönhetően.

Hirdetés

Frissült a Google Maps, amelynek keretében nem csak a "motorháztető alatt" végeztek újításokat, hanem szemmel látható frissítés is érkezett. A Google Maps egy új funkcióval bővült, az igen hasznosnak mondható időjárás-réteggel. Valós időben követhetjük, hogy a világban hol milyen az idő.

 

Az új réteg nem csak az aktuális hőmérsékleteket mutatja, hanem ikonokkal szemléltetett állapotjelzést is, sőt, még az aktuális felhővonulatokat is láthatjuk a térképeken. Az adatokat a weather.com és a US Naval Research Lab szolgáltatja. A tervek szerint egy egyszerű kattintással a kívánt város fölött megjelenő ikonon az adott településhez tartozó, négy napos előrejelzést is láthatunk majd.

 

A hőmérséklet és a szélsebesség mértékegysége is beállítható, emellett a felhők is kikapcsolhatóak a bal oldali panelen. Ha Ön is szeretné kipróbálni az időjárás-funkciókkal felvértezett szolgáltatást, az alábbi linkre kattintson.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.