Hirdetés

Igéretes a Compaq MultiPort megoldása



|

Hirdetés

A társaság képviselőjének elmondása szerint a MultiPort modulba többekközött vezetéknélküli hálózati adaptert csatlakoztathatnak majd a felhasználók. Az új Evo sorozathoz máris kapható mind 802.11b, mind BlueTooth szabványú adapter, az igényeknek megfelelően. A MultiPort modul a kijelző hátoldalán található, így a drótnélküli hálózati adapterek elég messze kerülhettek a számítógép fő rendszereitől ahhoz, hogy a rádiófrekvenciás áramkörök ne zavarják meg a gép működését. A MultiPort csatlakozóban egy PC Card, valamint egy mini-PCI/NIC port is megtalálható, a rendszer bővítési lehetőségei így jelentősen megnőttek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.