Hirdetés

Ígéretesnek tűnik a Digg Reader



|

A vállalat vezérigazgatója szerint még időben el fog indulni a szolgáltatás.

Hirdetés

Kiváló hírrel szolgálhatunk a Google Reader alternatíváját továbbra sem találóknak, hiszen a szolgáltatást rohamtempóban klónozó Digg vezérigazgatója szerint megfelelő tempóban haladnak a fejlesztések, így még július elseje előtt elindulhat a szimplán „Digg Reader” névre keresztelt webes alkalmazás.


Andrew McLaughlin ezen felül biztató módon tisztázta, hogy a szolgáltatást elejétől fogva szigorúan produktivitási eszközként kezelték, így egy nagyon letisztult kezelőfelületű, gyors eszköz megalkotására törekednek, nem kívánnak lenyomni semmiféle közösségi csilivilit a felhasználók torkán. Az úriember szerint a pre-béta verzió éles szervereken múlt hétfő óta tesztelés alatt áll.


Sajnos McLaughlin az üzleti modellel kapcsolatban nem árult el részleteket, pár héttel ezelőtt a vállalat ugyanis megpedzegette, hogy a Google Readerrel ellentétben talán fizetős lesz a termékük A szolgáltatás egyik érdekességét az fogja adni, hogy a programozók lemásolják a keresőcég olvasójának API-jait, így a Google Readerrel jelenleg szinkronizálni képes kliensprogramok nagyon minimális módosítással együtt tudnak majd működni a Digg új fejlesztésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.