Hirdetés

Így lehet naponta több mint 1 millió forintot keresni



|

A briteknél négyszer annyi cybervédelmi szakembert keresnek a sokasodó támadások miatt.

Hirdetés

A látottak alapján Európában és globálisan is egyre jobban figyel mindenki a cyberbiztonságra. Ami azt illeti, a briteknél nagyon jól megfigyelhető a trend. A cybervédelmi szakemberek iránt megnégyszereződött a kereslet. 

Hirdetés

Mindehhez persze hozzájárultak az olyan nagyszabású támadások, amelyeket az elmúlt évben a Talk Talk, a Sony vagy éppen az Ashley Madison ellen követtek el. 

A ManpowerGroup felmérései és kutatásai szerint hamar jött a karácsony egy szektornak és a szakembereinek. A jövő évben óriási növekedést várnak a cyberbiztonság és a krízismenedzsment területén. 

A nagy cégek nem csak megerősítik és növelik a biztonsági csapataikat, hanem specialistákkal is együtt kívánnak működni. Ennek érdekében komoly összegeket fektetnek a saját és az adataik védelmébe, valamint a támadások kezelésébe. 

Az IT-s biztonsági szakemberek könnyen megkereshetnek napi 1,3 millió forint fölötti összeget is. A felmérések szerint a legjobb szakemberek ettől is többet kapnak: napi közel 5 millió forint környékén számláznak a munkájukért. 

A szakértők szerint a trend és a csillagászati fizetések folytatódnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.