Hirdetés

Így seper Marissa Mayer



|

Hamarosan a Yahoo nyolc szolgáltatása is kukázásra kerül.

Hirdetés

A Yahoo régóta omladozó építményének felújítását végző főmérnökként Marissa Mayer hónapok óta tervszerűen formálja a keze közé került agyagot: elkaszálta a fenntarthatatlan kirendeltségeket, majd új vállalati kultúrát kezdett plántálni, újraterveztette a keresőportál levelezőjét és nyitólapját, leszámolt a bizalommal visszaélő távmunkásokkal, most pedig elkezdte kiszanálni a cég irrelevánssá vált szolgáltatásait.


A Yahoo tájékoztatása szerint összesen nyolc szolgáltatás fog megszűnni március 31-ével, a takarítás többek közt a vállalat üzenőfalát és Blackberry-s kliensét is érinti, noha ezeket talán még korai kidobni, egy ráncfelvarással esetleg megmenthetőek lennének.


A bezárásra kerülő szolgáltatások:
-Yahoo! Message Boards website
-Yahoo! app for BlackBerry
-Yahoo! Avatars
-Yahoo! Updates API
-Yahoo! Sports IQ
-Yahoo! App Search
-Yahoo! Clues (beta)
-Yahoo! Updates API

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.