Hirdetés

Így szállíthat az Amazon drónja a lábtörlődig



|

A rendszert nem más, mint Jeremy Clarkson mutatta be videón.

Hirdetés

Az Amazon jó ideje keményen dolgozik a saját drónalapú szállítási szolgáltatásán, az Amazon Prime Airen. Ennek a lényege az, hogy a lábtörlőnkre kézbesítenék a megrendelt termékeket, méghozzá villámgyorsan. 

Hirdetés

Előkerült egy új trailer, amelyben előzetest láthatunk a rendszer működéséről. A drónnal az Amazon 30 percen belül szállítja házhoz a megrendelt terméket. 

A reklámfilmben a Top Gearből ismerős Jeremy Clarkson mutatja be a szolgáltatást és a drónt. Clarkson és két társa hamarosan új, nagyszabású műsorral állhatnak elő az Amazon segítségével. Annyira naggyal, hogy az üzletre még az óriás ügyvezetője, Jeff Bezos is azt mondta, hogy nagyon, nagyon, nagyon drága volt. 

Visszatérve az Amazon Prime Airre, hozzá kell tenni a történethez, hogy mire a hétköznapokban így kézbesíthet az online óriás, addig sok gondot és szabályozást kell megoldani. A jövő még épül, amit remekül mutat, hogy a drón is teljesen új dizájnt kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.