Hirdetés

II. BME nyílt 24 órás országos programozói csapatverseny



|

Hirdetés

2002. április 26-28-ig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem meghirdeti a II. BME nyílt 24 órás országos programozói csapatversenyt.

A versenyen háromfős csapatok indulhatnak. Az ország valamennyi szakirányú egyeteméről, főiskolájáról lehet nevezni, de ez alkalommal profik jelentkezését is várják. A csapatok egyetlen, ám igen komplex feladatot oldanak meg 24 óra alatt a helyszínen üzembe helyezett, saját számítógépen. A háromfős csapatoknak 24 óra alatt önállóan működő algoritmusokat kell késyíteniük, melyek beavatkozás nélkül képesek megküzdeni az ellenfeleikkel. Igazi csapatmunkát és tapasytalatot kívánó feladat. El kell viselni a határidő szorítását, a feladat nehéységét. Akár az életben.

A megoldáshoz szinte tetszőleges, PC-n futó operációs rendszer és fejlesztői környezet használható (Linux és Windows 95/98/ME/2000/XP)

A nevezési határidő: 2002. április 12. 23 óra 59 perc. Jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével lehet. A verseny fődíja: az első helyezett csapat minimum 100.000 Ft készpénzt nyer, vagy ennél nagyobb értékű tárgynyereményben részesül.

Itt lehet többet megtudni a versenyről!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.