Hirdetés

Az angol királynő is megnézte a vastrónt



|

II. Erzsébet belfasti látogatása során a Trónok harca forgatását is megnézte.

Hirdetés

Az Brit uralkodó kedden elutazott Írországba, és látogatását tett az HBO-on nagy sikerrel futó Trónok harca legújabb epizódjának forgatásán. Bár a sorozat számos jelenetét külső helyszíneken forgatják, a belső felvételek túlnyomó része a Belfast-i Pain Hall stúdióban készül. Ez a stúdió ad helyet a legendás trónteremnek is, a vastrónnal együtt.

Hirdetés

II. Erzsébet megcsodálta a kardokból kovácsolt tekintélyes vastrónt. Ugyan nem ült rá, de talán elgondolkozott rajta, milyen lenne erről irányítani a nemzetközösségeket. Vagy a hét királyság kormányzójának lenni és kemény kézzel vezetni Északot, a Vas-szigeteket, a Folyóvidéket, Arryn völgyét, a Nyugatföldeket, a Síkvidéket, a Koronaföldeket, a Viharföldeket és a Dront.

Elejét tudná-e venni a vazallus ármánykodásoknak, és vajon meddig maradna meg erőskezű uralkodónak? Hisz tudjuk: All men must die…

Látogatása során üdvözölt néhány szereplőt, és egy vastrón-makettet kapott ajándékba. Minderről videó is készült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.