Hirdetés

Ikonok felcserélődése XP alatt



|

Hirdetés

a winamp-ét a Mplayer2-ével...stb.). Ennek ellenére, ha rákattintok a hozzájuk rendelt programok futnak, de mégis zavaró,ha cd-grabber helyett a monitorkímélő progi uindul el. Mit lehet ezzel csinálni? És, hogy lehet kikapcsolni, ha valamilyen multimédiás CD-t teszek be, ne kínálja fel e lejátszó programokat?Mindkettőre megoldás a TweakUI. Egyrészt ki lehet benne kapcsolni az automatikus CD-indítást, másrészt van benne egy javítás funkció, ahol az ikoncache-t gatyába lehet rázni. A Windows ugyanis egy cache-ben tárolja az ikonokat, és ha ez megsérül (ami egyébként nem túl jó jel, bár néha előfordulhat), akkor ezt kell frissíteni. TweakUI elérhető az alábbi linkről:
http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.