Hirdetés

Ilyen egyszerű iPhone-t lopni



|

Csak egy kék póló kellett ahhoz, hogy valaki 19 iPhone tulajdonosa legyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy ha valaki iPhone-t akar lopni, nem kell a filmekből merítenie egyedülálló és hihetetlen trükköket. Elég hozzá egy kék póló, apró Apple logóval. 

Hirdetés

A múlt héten New Yorkban egy férfi besétált az egyik Apple boltba, nagyjából olyan pólóban, mint az alkalmazottak. Könnyedén bejutott a javítóhelyiségbe, majd 19 iPhone-nal indult el kifelé. 

Ekkor átadta egy embernek a készülékeket, aki a pólója alá rejtette azokat. Ezután mindketten kisétáltak. 

Nem ez az első eset: idén már raboltak ki Apple boltot ezzel a módszerrel, akkor 59 telefont vittek el ugyanígy. Mivel a javítóhelyiségből vitték el őket, ezért nem riasztották a biztonságiakat. 

Az Apple kék egyenruháját 2015 elején vezették be, és eltérő típusú kék felsőbe öltözhetnek a dolgozók. Bár a munka kezdetén mindenki kap ilyeneket, a másolatokat könnyű legyártani otthon vagy beszerezni az eBayről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.